Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J1 ortaya çıktı

Samsung Galaxy J1 ortaya çıktı

Samsung'un bu yıl akıllı telefon pazarında isimlendirmeleri sadece harflerle yapacağı net olarak anlaşılıyor. Galaxy E ve Galaxy A modellerinin ardından Galaxy J adında yeni bir seri daha ortaya çıktı. 

Galaxy J aslıdna geçen yıl Japonya'da piyasaya çıkan bir amiral gemi modeline verilen ad. Ancak Samsung bu harfi de yeni serilerinde kullanmayı tercih etmiş. Serinin ilk modeli de Galaxy J1 olacak.

Katalog resimleri internete sızdırılan SM-J100 model numaralı cihaz firmanın yeni 64-bitlik akıllı telefonu olacak. Ancak bu kez Qualcomm yerine 1.2GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A53 çekirdekli Marvell PXA1908 yongaseti kullanılmış. 

Genel tasarımı önceki modellerden farklı olmayan Galaxy J1, 4.3 inçlik ekranında 480x800 piksel çözünürlük sunuyor. 1GB RAM ve 4GB artırılabilir hafıza ile desteklenen modelde 5MP çözünürlükte arka, 2MP çözünürlükte de ön kamera bulunuyor. Android 4.4 işletim sisteminin yer aldığı model 1850mAh gücünde bir batarya barındırıyor. Model tek SIM, çift SIM, LTE ve 3G olarak farklı versiyonlarda üretilecek. 

İlk etapta gelişmekte olan ülke pazarlarını hedeflediği düşünülen Galaxy J1 modeli bu bakımdan daha çok giriş seviyesi bir akıllı telefon durumunda. Buna göre fiyatı da makul seviyelerde olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21393 kez okundu.
12 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim