Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Mega 2 internete sızmış olabilir

Samsung Galaxy Mega 2 internete sızmış olabilir

Kısa süre önce 7 inçlik tablet/telefon karışımı bir Samsung cihazının Çin'deki haberleşme komisyonu onayında ortaya çıkması firmanın yeni politikasını merak konusu yapmıştı. Aynı cihaz dün de ABD haberleşme komisyonu onayından geçti ve bir görsel de internete sızdırıldı.

Görseli sızdıran kaynaklar cihazın 7 inç boyuta sahip olduğunu ve Galaxy Mega 2 serisini başlatacağını iddia ediyor. Böylece firmanın en büyük akıllı telefonu olan Galaxy Mega 6.3 bu ünvanını Galaxy Mega 2 7.0'a devredecek.

7 inçlik ekran boyutları genelde tablet sınıfında sayılıyor ve akıllı telefon ekranları 6.44 inçe kadar çıkarak aslında sınıra dayanmıştı. Samsung ise sınırı geçmeyi tercih etmiş gibi görünüyor.

Galaxy Mega serisi Samsung'un Phablet segmentine sunduğu orta seviye modellerdi ve serinin de devamı bekleniyordu. Ancak Samsung 5.8 ve 6.3 inçlik modellerden sonra 7 inç ile çıtayı oldukça yukarı çekmiş. Modelin Çin pazarı için hazırlandığı ve suni deri bir arka kaplamaya sahip olduğu dikkat çekiyor. 

7 inçlik bu cihaz serinin en büyüğü mü yoksa daha küçük boyutlarda yeni üyeler de olacak mı şimdilik bilinmiyor. Cihazın tahmin edilen özellikleri arasında 720p ekran çözünürlüğü, 1.5GB RAM, Snapdragon 400 yongaseti, 8MP çözünürlükte arka kamera, 8GB artırılabilir hafıza yer alıyor. Cihazın önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
939 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim