Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5, 128GB kapasiteye kavuştu

Akıllı telefonlarda 128GB kapasite arayan tüketicilere yönelik olarak, Galaxy Note 5 modeline önemli bir güncelleme yapıldı. Model artık 128GB kapasite seçeneğine sahip.
Amiral gemi modeli de olsa akıllı telefonlarda en fazla 64GB kapasiteye rastlıyoruz. 128GB seçeneği genelde sayıca az modelde karşımıza çıkıyor. Galaxy Note ailesinin yeni amiral gemisi Galaxy Note 5, piyasaya çıktığında 32GB ve 64GB olmak üzere iki seçeneğe sahipti ve microSD desteği olmaması nedeniyle 128GB kapasite seçeneği aranır olmuştu. Samsung tüketicilerin bu talebini daha fazla gözardı edemedi. 

Güney Kore'de Galaxy Note 5 Winter Edition olarak kış aylarına özel piyasaya sürülen versiyonda 128GB dahili depolama kapasitesi yer alıyor. Güney Kore'nin en büyük iki operatörü olan SK Telecom ve KT tarafından satılacak olan modele 846$ civarında fiyat biçilmiş. Yeni versiyon gümüş titanyum ve altın platin renk seçenekleri ile sunulacak. 

Kapasite haricinde yeni versiyonun donanım açısından bir farklı bulunmuyor. 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 4GB LPDDR4 RAM, Exynos 7420 yonga seti, 8 çekirdekli Mali-T760 grafik birimi,16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 3000mAh gücünde batarya, Home butonuna entegre parmak izi okuyucu, 7.6mm kalınlık şeklindeki özellikleri aynı.

128GB kapasiteli Galaxy Note 5 Winter Edition modeli şimdilik sadece Güney Kore sınırları içerisinde satışa sunuldu. Global olarak piyasaya çıkıp çıkmayacağı konusunda bir bilgi yok ancak tüketici talebi göz önüne alındığında, Samsung'un diğer ülkelere de yeni versiyonu göndermesi ihtimal dahilinde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11304 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy note 5 winter edition, galaxy note 5 128gb ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim