Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 kılıf görselleri ortaya çıktı

Samsung'un yılın ikinci yarısındaki amiral gemi modeli olacak Galaxy Note 5 için kapalı kapılar ardında hazırlıklar devam ederken, modele ait ilk görsel sızıntıları da gelmeye başladı. Sızıntılar daha çok aksesuar cephesinden geliyor. 

Kılıf görsellerinde bakıldığında Galaxy Note 5 modelinin dış bağlantılar olarak Galaxy Note 4 modelinden herhangi bir farkı görünmüyor. Arkada kamera ve nabız sensörü, alt kenarda S Pen yuvası, hoparlör, şarj bağlantısı benzerlik arz ederken sadece 3.5mm kulaklık girişi farklı olarak bu kısımda konumlanıyor. Ayrıca güç ve ses kontrol tuşları da aynı yerinde. 

Galaxy Note 5 modelinde gözle görülür bir tasarım değişikliği beklenmiyor. Muhtemelen Galaxy S6 serisinde olduğu gibi cam kaplama ve alüminyum çerçeve kombinasyonu devam edecek ve genel hatları da korunacak. 

Galaxy Note 5 modelinin asıl değişimi donanım tarafında olacak. Ekranın 5.9 inç civarında olacağı iddia edilirken çözünürlüğün de 4K seviyesine çıkması ihtimali var. Samsung'un biraz daha optimize edilmiş bir Exynos 7420 yongaseti kullanması beklenirken, firmanın ilk 4GB RAM taşıyan akıllı telefonu Galaxy Note 5 olabilir. 

Model ile ilgili diğer bir beklenti ise kalınlığın 7.9mm olarak belirlenmesi. Bu değer Galaxy Note 4 modelinde 8.5mm, Galaxy S6 modelinde ise 6.8mm idi. Eğer iddialar doğruysa hem en büyük hem de en ince Galaxy Note akıllı telefonu ile karşı karşıya olabiliriz. Modelin Eylül ayındaki IFA 2015 fuarında tanıtılması bekleniyor. 
Samsung Galaxy Note 5 kılıf görselleri ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5072 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy note 5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim