Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 için 2 Ağustos işaret ediliyor

Samsung’un Note ailesindeki yeni akıllı telefonu ile ilgili sızıntılar artmaya başladı. Yeni sızdırılan görselde ise artık modelin çıkış tarihi de açık bir şekilde görülüyor.

Samsung’un yılın ikinci yarısındaki en önemli silahı olması beklenen Galaxy Note 7 akıllı telefonu için sızıntılar devam ediyor. Geçmiş yıllardan farklı olarak cihaz görselleri yerine sık bir şekilde tanıtım materyallerinin sızdırıldığına şahit oluyoruz.

İlk sızdırılan görselde, kavisli Galaxy Note 7 Edge modeline işaret ediliyordu. Yeni sızdırılan görselde ise artık modelin çıkış tarihi de görülüyor. Beklendiği gibi 2 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak olan Galaxy Unpacked 2016 etkinliğinde, yeni Galaxy Note 7 modeli görücüye çıkacak.

Görsellerdeki vurguya bakılacak olursa Galaxy Note 7 Edge cihazından bahsediyoruz. Ya Galaxy Note 7 için de farklı davetiye görselleri var ya da bu tarihte sadece özel bir Edge versiyonu tanıtılacak. Galaxy Note 7 ise Eylül ayındaki IFA 2016 fuarına kalacak.

Şimdilik yeni versiyonlarla ilgili net bilgiler yok. Tarih yaklaştıkça daha fazla sızıntı gündeme gelecektir. Gündeme geldiği kadarıyla Galaxy Note 7 modelinde 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran, daha hızlı Snapdragon 821 yonga seti, 6GB RAM, IP68 sertifikası, iris tarayıcı, 12MP çözünürlüğünde kamera, 3600mAh kapasiteli batarya gibi özellikle olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11346 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim