Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 9'daki kamera problemini çözmeye çalışıyor

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Galaxy Note 9 cihazlarda yaşanan kamera aksaklıklarını çözmek için çalışmalara başladı.
Samsung Galaxy Note 9'un Ağustos ayında yapılan lansmanından bu yana kamera problemleri yaşayan birçok kullanıcı şirketi şikayet yağmuruna tutmuştu. Çoğunlukla Snapdragon 845 yonga seti olan cihazlarda yaşanan kamera donması ve "kamera arızalı" mesajları için Samsung bir düzeltme yayınlamak için çalışmalara başladı.

Samsung güncelleme yayınlayacak

Eğer cihazınızda zaman zaman "kamera arızalı" mesajı alıyorsanız geçici bir çözüm olarak sistem ön belleğini temizleyebilirsiniz. Bu can sıkıcı problemi birçok kullanıcı yaşıyor ve kendilerince bu çözümü üretmiş durumdalar.
Diğer konu ise kameranın sık sık donması. Topluluk forumlarındaki birçok kullanıcı bu problemi dile getiriyor ve Samsung yetkililerinden yapılan açıklama problemin yazılımsal olduğu yönünde. Şirket önümüzdeki günlerde yayınlayacağı bir güncellemeyle bu problemi de ortadan kaldıracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15751 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim