Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un lila renginden görseller internete sızdırıldı!

Samsung'un son çıkartacağı amiral gemisi Note 9'un lila renginden bazı görseller internete sızdırıldı. Cihaz, lila ile birlikte toplam 5 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak.
Teknik açıdan Note 8 ile arasında neredeyse hiçbir farklılık olmadığı düşünülen cihaz, fiziksel olarak bir takım farklılıklara sahip. Arkasındaki çift objektifli kamera sistemi ve parmak izi sensörünün önceki modellerden farklı şekilde konumlandırılmış olması ilk göze çarpan detaylardan biri. 2 farklı boyutta alıcıyla buluşacak olan cihazın hoparlör ve mikrofon girişine sahip olacağı da iddia ediliyor.
Ayrıca sızdırılan görsellere bakarak konuşacak olursak, cihazın 3.5mm'lik bir kulaklık jakına ve 6.4 inç genişliğinde bir ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca Note 9'un Note serisinin son cihazı olacağı ve Samsung'un ar-ge giderlerinden tasarruf etmek amacıyla Note ve S serilerini birleştireceği de söylentiler arasında.
Lila rengi oldukça şık ve göz alıcı gözüken cihazın 5 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacağı da şu an için bildiklerimizin arasında yer alıyor. 6 GB ram'e sahip olacak cihaz, 64, 128 ve 256GB dahili hafızaya sahip çeşitleriyle satışa çıkacak.
Samsung Galaxy Note 9'un lila renginden görseller internete sızdırıldı!
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim