Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II'ye pembe renk seçeneği yolda

Samsung Galaxy Note II'ye pembe renk seçeneği yolda
Titanyum grisi, mermer beyazı, kehribar kahverengisi ve şarap kırmızısı olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip Galaxy Note II'ye sürpriz şekilde beşinci renk seçeneği eklendi. Pembe renkli Galaxy Note II, Samsung Tayvan'ın resmi internet sitesi üzerinden boy gösterdi.
Geri sayımın başladığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı düşünülen pembe renkli Galaxy Note II'nin, Tayvan dışındaki ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Renk değişiminden S-Pen aksesuarının da nasibini aldığını not düşelim. Kutu içeriğinde ise göze çarpan herhangi bir değişiklik yok.
Kasım ayının sonlarına doğru dünya genelinde 5 milyonluk satış barajını aşan Galaxy Note II, 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformu, Mali-400MP4 grafik işlem birimi, 2 GB RAM, Android 4.1.x ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemi, 5.5-inç büyüklüğünde Super AMOLED HD ekran, 1.9 MP ön / 8 MP arka kamera ve 3.100 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özellikleri bir araya getiriyor. Akıllı telefon - tablet melezinin daha detaylı görsellerine aşağıdaki fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim