Anlık Bildirim

Samsung Galaxy R Style, Güney Kore'de resmiyet kazandı

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Samsung, bugün Güney Kore'de Galaxy R Style (SHV-E170S/K/L) modelini tanıtarak Galaxy ailesine yeni bir üye kazandırdı.
Firmanın klasik tasarım çizgilerini taşıyan Galaxy R Style, 28nm üretim süreciyle geliştirilen ve 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 platformu, Adreno 225 grafik birimi ve 1GB RAM desteğini arkasına almış. Google'ın mobil işletim sistemi Android 4.0 Ice Cream Sandwich'i kullanan akıllı telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekran ile 16GB dahili flash bellek yer alıyor. Akıllı telefonun kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla arttırılabiliyor.
Ön yüzünde 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise LED flaşlı 5 megapiksel kamera konumlandırılan akıllı telefon, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.0 ve T-DMB alıcısı gibi teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Bu bilgilere ek olarak 2000 mAh bataryası ve LTE desteği bulunan Galaxy R Style'ın, 700.000 Won (~593$) fiyat etiketiyle SKT, KT ve LG U+ tarafından Güney Kore'de satışa sunulması planlanıyor. Akıllı telefonun Güney Kore dışındaki pazarlara açılıp açılmayacağı ise belirtilmemiş.
Samsung Galaxy R Style, Güney Kore'de resmiyet kazandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6127 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim