Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5 Zoom benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung Galaxy S5 Zoom benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung'un bu yıl ki Galaxy S5 ailesi arasına eklemesi beklenen kamera odaklı Galaxy S5 Zoom modelinin lansmanı ile henüz bir ayrıntı bulunmazken, benchmark skorlarında hareketlilik başladı.

GFXBench skorlarına yansıyan bilgilerde Samsung SM-C115 adlı bir cihaz göze çarpıyor. Galaxy S4 Zoom modeli SM-C101 model numarası taşıdığı için bu cihazın Galaxy S5 Zoom olma ihtimali yüksek.

Bilgilere göre Galaxy S5 Zoom modeli 4.8 inçlik Full HD ekran ile gelecek. Galaxy Note 3 Neo modelinde de kullanılan 2 Cortex-A15 ve 4 Cortex-A7 olmak üzere 6 çekirdekli Exynos 5 Hexa yongaseti cihaza gücünü verirken RAM ise 2GB olarak belirlenmiş. Cihazın arka kamerası 20MP çözünürlükte iken ön kamera da 2MP çözünürlüğe sahip. İki farklı depolama seçeneği olacağı sanılan cihazın işletim sistemi ise Android 4.4.2 KitKat.

Modelin özelliklerine bakıldığında önceki nesilden çok daha iyi bir donanım sunduğu söylenebilir. Galaxy S4 Zoom modelinde hatırlanacağı üzere 4.3 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte ekran, çift Cortex-A9 çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 16MP çözünürlükte arka kamera şeklinde özellikler yar alıyordu. 

Ancak akıllı telefondan ziyade daha çok dijital kameraya benzeyen tasarımı ile pek ilgi görmeyen Zoom konseptinin yeni nesil ile neler başarabileceği merak konusu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6772 kez okundu.
51 kişi, toplam 53 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim