Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 ile ilgili yeni görseller gelmeye devam ediyor

Samsung Galaxy S6 ile ilgili yeni görseller gelmeye devam ediyor

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 bilindiği üzere Project Zero kod adına sahip ve firmanın sıfırdan inşa ettiği yeni bir tasarım stratejisini temel alacak. Ancak son günlerde sızan görüntüler tasarımın tam da sıfırdan başlamayacağını gösteriyor. 

Sızan görsellerde Galaxy S6'nın dış tasarımının Galaxy S5'e benzerken kenarların biraz daha yuvarlatılmış olduğu görülüyor. Ayrıca cihazın metal kasası da seçilebiliyor. Görüldüğü kadarıyla karşımıza çok farklı bir tasarım çıkmayacak. Telefon çalışır halde olduğu için cihazın lansmanının artık çok yakın olabileceği akıllara geliyor. Samsung'un CES 2015 fuarında bir sürpriz yapması ihtimal dahilinde. 

Görseller farklı kaynaklardan geliyor. Bu bakımdan Galaxy S6 olmasa da en azından böyle bir modelin varlığı kesin gibi. Bu durumda akla iki ihtimal geliyor. Ya Galaxy S6 Standart ve Galaxy S6 Premium şeklinde iki farklı versiyon olacak ya da bu cihaz farklı bir Samsung modeli olarak hayata geçecek. 

Galaxy S6 ile ilgili şimdiye kadar gündeme gelen iddialar ise 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğü, 5.2 veya 5.5 inçlik boyut, Android 5.0 işletim sistemi, 4GB RAM, 20MP çözünürlükte arka kamera, premium versiyonda kenardan kavisli ekran şeklinde sıralanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1087 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim