Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 lansmanı için ipuçları gelmeye başladı


Samsung Galaxy S6 lansmanı için ipuçları gelmeye başladı

Bugün sizlere ulaştırdığımız Samsung'un iki kenarı kavisli ekrana sahip akıllı telefon prototipi Galaxy S6 ile ilgili kafalarda soru işareti uyandırırken, Samsung lansmana ilişkin görseller paylaşmaya başladı. 

Görselde ortaya doğru parlayan metalik renginde bir çizgi görülüyor. Ancak dikkatli bakıldığında görüntünün Galaxy Note Edge modelinde hatırlayacağımız kavisli ekran olduğu ortaya çıkıyor. Bu da şimdiye kadar ki iddiaları doğruluyor gibi. 

Galaxy S6 amiral gemi modelinin ekranı kavisli Edge versiyonunun olacağı bu görselle kesinleşmiş oldu. Görselin montaj ile çalışan bir cihaz eklenmiş hali de bu yönde bir sonuç veriyor. Ancak bu ayrı bir versiyon mu olacak yoksa sadece kavisli ekranlı Galaxy S Edge modeli mi karşımıza çıkacak şimdilik belirsiz. 

Samsung'un ilk kez CES 2013 fuarında görücüye çıkardığı Youm adını taşıyan kavisli ekran teknolojisi yavaş yavaş akıllı telefon pazarının nabzını tutmaya başlamış görünüyor. Tüketicinin gösterdiği ilgiye göre Samsung bu ekranları daha fazla kullanmaya başlayacaktır. Galaxy S6 lansmanı 1 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.  
Samsung Galaxy S6 lansmanı için ipuçları gelmeye başladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5925 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim