Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6'ya ait kasa görselinin sızdırıldığı iddia ediliyor

Samsung Galaxy S6'ya ait kasa görselinin sızdırıldığı iddia ediliyor

Samsung'un gelecek yıl için hazırladığı Project Zero kod adlı yeni Galaxy S serisi amiral gemi modeli için bekleyiş sürerken, ilk kez modele ait olduğu ileri sürülen bir kasa görseli internette paylaşıldı.

Paylaşımı yapan kaynak daha önce de gerçeklik payı yüksek sızıntılara imza atmıştı. Bu bakımdan görsellerin doğru olmama ihtimali çok az. Ancak kaynak görselin ilk prototip modellere ait olduğunu belirtiyor. Yani nihai sürümde değişme ihtimali mevcut. 

Görselde Galaxy S6'nın Galaxy A serisi gibi yekpare alüminyum gövdeye sahip olacağı anlaşılıyor. Bu bakımdan muhtemelen arka kapak çıkarılamayacak ve batarya da değiştirilemeyecek. 

Uzun süre plastik kasası nedeniyle eleştirilen Samsung'un artık Galaxy S6 ile birlikte Galaxy S amiral gemisi serisinde de önemli bir adım atacağı ve eleştirileri de dindireceği tahmin ediliyor.
Premium bir hava vermeyi amaçlayan Galaxy S6 modelinde yeni bir Exynos 7 Octa yongaseti veya Snapdragon 810 yongaseti, 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğü, 20MP çözünürlükte arka kamera, daha büyük bir batarya gibi donanım özelliklerine yer verileceği belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1083 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim