Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Edge, Note 7'nin rengine büründü

Galaxy 7 Note 7'ye son veren Samsung, önümüzdeki sene sunacağı yeni nesil amiral gemilerine kadar Galaxy S7 ailesi ile yoluna devam edecek gibi görünüyor, tabi ki güncellemeler de olacak.
Samsung Galaxy Note 7'de gördüğümüz mercan mavisi renk seçeneği, telefonun tedavülden kalkmasıyla birlikte şirketin güncel ürün gamındaki en iddialı telefon olan Galaxy S7 Edge'e de uyarlandı. Sahip olduğu özelliklerle ve sunduğu tasarım detaylarıyla Galaxy Note 7 kadar heyecan verici olmasa da, en iyi telefon yarışında zirvenin en güçlü adaynlarından olan S7 Edge, macerası kısa süren abisinin özel rengi olan mercan mavisi ile buluştu.
Telefon dünyasında yaygın olarak gördüğümüz bir renk olmadığı için dikkat çekici bir seçenek olduğu açık. S7 Edge'in çift taraftan kavisli ekranı ve arkasının da cam olmasıyla birlikte merak uyandımayı başaran yeni renk seçeneği, en azından mevcut bilgilere göre ilk etapta belli ülkelere özel olacak. Tayvan ve Singapur gibi ülkelerde piyasaya çıkması beklenen yeni renk seçeneği, Note 7'siz devam eden serüvende bence hızla yaygınlaşacaktır.
Hazır yeni renk seçeneği ile gündeme gelmişken, dilerseniz S7 Edge'in teknik özelliklerini de kısaca hatırlayalım. 5.5-inç boyutunda ve 2560 x 1440 piksel çözünürüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan telefonun, ülkemiz ve pek çok coğrafydaki versiyonu Exynos 8890 işlemcisinden güç alırken, belli pazarlarda ise Snapdragon 820 ile sunuluyor. 4GB RAM ve 32/64GB depolama kapasitesi sunan telefon 3600mAh kapasiteli pile sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6329 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 edge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim