Anlık Bildirim
Samsung'un bugün düzenlediği Unpacked 2016 etkinliğinde, Galaxy S7 amiral gemi modelinden sonra sahneye her zaman olduğu gibi Edge versiyonu çıktı. Galaxy S7 Edge, söylentilere göre bu yıl tek model olacak, yani Edge Plus şeklinde yeni bir model beklenmiyor. 

Her iki model de tüm donanım özelliklerini ortak olarak kullanıyor. Galaxy S7 Edge modelini orijinalinden ayıran elbette ki kavisli ekranı. 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğündeki Super AMOLED ekran, iki kenardan kavisli ve haliyle yazılım tarafı biraz daha öne çıkıyor. 

TouchWIZ kullanıcı arayüzü, Galaxy S7 Edge üzerinde biraz daha gelişmiş yazılım desteğine sahip. Örneğin kavis kısmından içeriye doğru bir kez sürüklediğinizde, tek sütun menü karşınıza geliyor. İkinci sürüklemede ise bu sefer menü iki sütunlu hale geliyor. İki sütunlu menü, kullanımı biraz daha kolay hale getirmiş. 
Samsung Galaxy S7 Edge resmiyet kazandı
 
Bu menü kısmında, sık kullanılan kişilere ulaştığınız People Edge ve uygulamalara ulaştığınız Apps Edge yer alıyor. Yeni olarak, çeşitli görevleri atayabildiğiniz Tasks Edge ve özelleştirilebilen widget'lar kullanabildiğiniz The Edge paneli eklenmiş. 

Boyutun büyümesi elbette bataryaya da olumlu olarak yansıyor. Galaxy S7 Edge, 3600mAh kapasiteli batarya ile bir günü rahat bir şekilde çıkarabiliyor. Bazı kaynaklar, cihazın iki güne kadar da idare edebileceğini belirtiyor. 

Bunun haricinde cihazda; bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, Home butonuna entegre parmak izi okuyucu şeklinde orijinali ile aynı özellikler yer alıyor. 23 Şubat itibariyle ön siparişe başlayacak olan model, 11 Mart itibariyle de satışa sunulacak. Fiyatının 799 Avro olması bekleniyor. 
Samsung Galaxy S7 Edge resmiyet kazandı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6259 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc2016, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim