Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 Active için global dağıtım ihtimali

Samsung’un en dayanıklı akıllı telefonu Galaxy S8 Active şimdilik AT&T operatörüne özgü olarak kaldı. Bununla birlikte yakın zamanda global dağıtıma çıkabilir.

Samsung’un yıllardır ABD’li AT&T operatörüne özel olarak piyasaya sürdüğü Galaxy S Active modelleri yakında global piyasaya açılabilir. Kısa süre önce tanıtılan Galaxy S8 Active modelinin yeni bir versiyonu ortaya çıktı.

Sertifikaya başvurdu

WiFi Alliance kuruluşuna sertifika onayı için başvuran Galaxy S8 Active modelinde SM-G892U numarası yer alıyor. U takısının burada Unlocked anlamına geldiği ifade ediliyor. Bu bakımdan model sadece AT&T operatörüne özgü kalmayacak.

Aslında Galaxy S Active serisi dünya çapında ilgi uyandıran cihazlara sahip. Özellikle 4000mAh kapasiteli bataryası ve dayanıklılık sertifikaları zorlu ortamlarda bulunan tüketiciler için biçilmiş kaftan durumunda. Ne var ki herkesin elde edebilmesi mümkün değil. Operatör kilitli geldiği için çok fazla ülke dışına da çıkarılamıyor.

Samsung görünen o ki bu ilgiyi değerlendirmek istiyor. Firmanın dayanıklılık sınıfında sadece Xcover serisi mevcut ve o da giriş seviyesine yakın. Amiral gemi seviyesinde dayanıklı bir telefon ilgi görecek potansiyele sahip.

Galaxy S8 Active modeli orijinal modele göre donanım açısından farklılık içermiyor. Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera aynen devam ediyor.

Farklı olan en önemli taraf ise kasa yapısı nedeniyle 5.8 inçlik ekranın kavis barındırmaması. Bu da çerçevelerin biraz kalınlaşmasına ve kasanın büyümesine neden oluyor. MIL-STD askeri standartlarda dayanıklılık da hesaba katılınca orijinalden çok daha kalın bir kasa ortaya çıkıyor.

Yine de orijinal modeldeki alıştığımız ön tasarım üç aşağı beş yukarı korunmuş. Önceki nesillerden farklı olarak Galaxy S8 Active bu kez fiziksel menü tuşlarına yer vermemiş. Böylece kasanın çok büyümesi biraz önlenmiş. Ayrıca metal çerçeve ve polikarbonat kasa tasarımı mevcut. Model 850$ fiyat etiketine sahipti. Bakalım yeni versiyon hangi ülkelere gidecek?

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim