Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 için 6GB RAM iddiaları

Samsung Galaxy S8 amiral gemi serisinin tanıtımına bir ay gibi bir süre kala yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bölgeye göre işlemci ayrımı yanında RAM ayrımı da olabilir.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli ile ilgili tasarım ve donanım tarafında pek çok ayrıntı sızıntılar sayesinde ortaya çıkmış durumda ancak halen RAM konusu netleşmiş değil. Bazı kaynaklar 4GB LPDDR4 RAM ile yola devam edileceğini düşünürken bazı kaynaklar 6GB LPDDR4 RAM konusunda ısrarcı.

Çin’e özel

Bu hafta ortaya çıkan yeni bir iddia Galaxy S8 serisinin 6GB LPDDR4 RAM ile geleceğini gösteriyor. Bununla birlikte küçük bir ayrıntı var zira bu versiyon sadece Çin’e özel olacak. Galaxy Note 7 modelinde de Çin için 6GB RAM taşıyan özel bir versiyon geliştirilmişti.

Çin pazarında yerli rakiplerine pay kaptıran ve gerileyen Samsung, bu tür özel hamlelerle zaman zaman tüketici ilgisi çekmeye çalışıyor. 6GB RAM taşıyan Galaxy S8 serisi bunun son örneği olacak. Özel versiyonun orijinal versiyon piyasaya çıktıktan 7-10 gün sonra Çin’de satışa sunulacağı belirtiliyor.

Daha fazla RAM kullanmak şüphesiz pazarlama açısından tüketicinin daha çok ilgisini çekiyor. Bununla birlikte artan bileşen maliyeti fiyat etiketini yukarı çekecektir. Yine RAM kapasitesi arttıkça bellek yönetimi nedeniyle enerji tüketiminin de arttığı bilinen bir gerçek. Bu bakımdan global versiyon ve Çin versiyonu arasında kullanım süreleri açısından bir miktar fark olacaktır.

Bunun haricinde Galaxy S8 versiyonlarında bir farklılık olacağı düşünülmüyor. 5.8 ve 6.2 inçlik Super AMOLED ekran, 2K çözünürlük, Snapdragon 835 veya Exynos 9 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB/128GB UFS 2.1 depolama alanı, 3250/3750mAh kapasiteli batarya, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, Bixby akıllı asistan, DeX docku ile birlikte özel masaüstü arayüzü şeklinde sayılabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5275 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 6gb ram ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim