Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 satış hedefi 60 milyon

Samsung’un MWC 2017 fuarında veya hemen sonrasında tanıtmasını beklediğimiz Galaxy S8 amiral gemi modelinden beklentiler oldukça yüksek. 60 milyon rakamı gündemde.

Bu yıl Galaxy Note 7 nedeniyle ağır bir yara alan ancak devasa tecrübe ve mali birikimi sayesinde çeyrek tablolarında artış yaşamayı bilen Samsung, bu yıl daha iyi seviyelere ulaşmayı amaçlıyor. Galaxy S8 modelinden beklentiler çok büyük.

Eski Günlere Dönüş

Analiz firmalarından gelen bilgilere göre Samsung’un bu yıl Galaxy S8 satış hedefi 60 milyon olarak belirlenmiş. Bu rakam Galaxy S7 serisinden oldukça yüksek. Ayrıca Galaxy S4 döneminden bu yana en yüksek çıta konmuş durumda.

Galaxy S8 modelinin 60 milyon satması demek Samsung’un yıllar önceki şaşaalı dönemine geri dönmesi anlamına geliyor. Galaxy S3 ve Galaxy S4 dönemlerinde firma 60-70 milyon sınırında geziniyordu. Bu dönemlerde en çok satan modeller Apple ve Samsung’a ait idi. Diğer firmalar ise çok küçük bir pazar payını paylaşma mücadelesi veriyordu.

Aslında geçen yıl Samsung için çok önemli bir çıkış dönemi olacaktı ancak Galaxy Note 7 modeli adeta firmanın hayallerini de patlattı. Samsung bozulan marka imajını yeniden ayağa kaldırmak için var gücüyle çalışıyor. Elbette en büyük koz Galaxy S8 olacak.

Samsung dikkat çekici önemli özellikleri yeni amiral gemisine entegre etmeyi planlıyor. Gelişmiş Bixby sanal asistan teknolojisi, Snapdragon 835 yonga seti veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, gelişmiş çift arka kamera, UFS 2.1 çok hızlı depolama belleği, Quick Charge 4.0 teknolojisi gibi pek çok yenilik tüketicileri bekliyor olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7995 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim