Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A 2017 resmileşti

Samsung’un giriş seviyesine yakın bir yere konumlandıracağı Galaxy Tab A 2017 tablet modeli resmiyet kazandı. Tablet modeli tüketiciyi büyük bir beklentiye sokmuyor.

Samsung’un uzun bir aradan sonra Android tablet pazarına yaptığı son hamlesi Galaxy Tab A 2017 resmiyet kazandı. Tablet modeli giriş seviyesine yakın bir donanım ve fiyat etiketi ile geliyor.

İddialı değil

Daha önce tablet modelinin Samsung Galaxy Tab A2 S şeklinde isimlendirileceği iddia edilmişti ancak firma her zaman olduğu gibi yıl takısı ile devam etmeyi tercih etmiş. Galaxy Tab A 2017 modelinde 8 inçlik 1280x800 piksel çözünürlüğünde bir ekran bizi karşılıyor.

Metal alaşımlı bir kasa ile premium hissiyat vermeyi amaçlayan tablet modeline 1.4GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 yonga seti güç veriyor. Model 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenmiş.

Kamera tarafında biraz hareketlilik görüyoruz. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde kameralar segmentine göre oldukça iyi sayılır. 5000mAh kapasiteli bir batarya ile desteklenen tablet Android 7.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Model 285$ fiyat etiketi ile Vietnam’da piyasaya sürüldü.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim