Anlık Bildirim

Yeni Surface modelleri 31 Ekim’de tanıtılacak

Artık geleneksel hale gelen Microsoft Ekim ayı etkinlikleri bu yıl da devam ediyor. 31 Ekim tarihinde yeni Surface modellerini ve ARM tabanlı Windows dizüstüleri görebileceğiz.

Microsoft’un bilgisayar pazarında tek ve en önemli markası Surface her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni modellerle sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Microsoft etkinlik için davetiye gönderimine başladı.

Gelecek ay

Future Decoded adındaki etkinlik 31 Ekim 2017 tarihinde Londra’da gerçekleştirilecek. Artık geleneksel hale gelen Ekim etkinliklerinde Microsoft’un yeni Surface modelleri ile birlikte yazılım ekosisteminde sonraki yılın güncellemeleri de tanıtılıyor.

Peki bu yıl ki etkinliklerde bizi neler bekliyor? Kaynaklar daha çok LTE destekli Surface Pro dizüstü modeli, Surface Book ikisi bir arada güncellemesi ve Surface 5 Pro tablet modeli bekliyor. Surface Studio hepsi-bir-arada bilgisayarı, Surface Hub dev ekran ve Surface Pro dizüstü modelinin yeni nesillerinin en erken gelecek yıl başlarında geleceği tahmin ediliyor.

Diğer taraftan bir süredir Microsoft ve Qualcomm arasında devam eden ARM tabanlı Windows 10 işbirliğinin ilk meyvelerinin etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Firma yıl sonunda ilk dizüstü bilgisayarların piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Tanıtım da muhtemelen etkinlikte yapılacak.

Yazılım tarafında ise gelecek yıl Windows 10 için hangi güncelleme paketlerinin verileceği de açıklanacak. Bu yıl Creators Update şeklinde bir güncelleme döngüsü hazırlanmıştı. Gelecek yıl daha başka bir isimlendirme olacak. Ayrıca Office ve Azure bulut sistemlerinde de güncellemelerin olması bekleniyor. Etkinlik iki gün sürecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim