Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Trend Lite ve Galaxy Fame Lite modellerini Hollanda'da duyurdu

Hemen tüm akıllı telefon segmentlerine yönelik modeller üreterek ürün gamını oldukça geniş tutan Samsung, Hollanda'da iki yeni modeli daha gün yüzüne  çıkardı.

Samsung Hollanda tarafından tanıtılan iki yeni model Galaxy Trend Lite ve Galaxy Fame Lite şeklinde. Modeller orijinal versiyonların biraz kırpılmış hali olarak karşımıza çıkıyor.

Galaxy Fame Lite (S6790) modelinde orijinal versiyondaki 3.5 inçlik 320x480 piksel çözünürlükte ekran, 1300mAh batarya, 4GB depolama kapasitesi, 512MB RAM ve Android 4.1 işletim sistemi aynen korunurken, kamera 3MP çözünürlüğüne, işlemci hızı 850MHz seviyesine indirgenmiş ve NFC özelliği ile ön kamera kaldırılmış.

Galaxy Trend Lite (GT-S7390) modelinde ise 4 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte ekran, 1GHz saat hızında çalışan işlemci, 512MB RAM, 4GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 1500mAh gücünde batarya, Android 4.1 işletim sistemi şeklinde özellikler yer alırken, arka kamera 3MP çözünürlüğe indirgenmiş.

Modellerin satış fiyatı net olarak bilinmezken, önümüzdeki aylarda diğer Avrupa ülkelerinde de piyasaya sürülmesi bekleniyor. 
Samsung, Galaxy Trend Lite ve Galaxy Fame Lite modellerini Hollanda'da duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5600 kez okundu.
36 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim