Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Xcover 5 göründü

Orta seviyede askeri seviyelerde dayanıklı akıllı telefonların arayanların bir numaralı tercihi Galaxy Xcover serisi bu yıl da bizimle. Samsung Galaxy Xcover 5 ortaya çıktı.

Samsung’un en az Galaxy S serisi kadar eski akıllı telefon serisi Xcover bu yıl da pazarı es geçmiyor. Dayanıklılık odaklı akıllı telefon beşinci nesliyle kameralara yakalandı.

Samsung Galaxy Xcover 5 özellikleri

İnternete sızdırılan görsel dayanıklılık odaklı bir Samsung akıllı telefonun arkasını yansıtıyor. Akla ilk olarak Galaxy S9 Active gelse de tasarım ve kameranın görünümü daha çok Galaxy Xcover 5 ihtimaline yönlendiriyor.

Orta seviyeye dayanıklılık sunan Galaxy Xcover yıllardır istikrarlı bir şekilde pazarda varlığını sürdürüyor. IP68 sertifikası yanında darbelere karşı MIL askeri dayanıklılık standartları da sunan telefon sağlam bir kasa içerisinde geliyor.

Henüz modeli ile ilgili bilgiler net değil ancak 720p ekran, orta seviye bir Exynos işlemci, 3GB RAM, 32GB kapasite, 2800 batarya tahminleri gerçeklerden çok da uzak değil. Telefonun yakın zamanda resmiyete kavuşması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim