Anlık Bildirim

Samsung, Unpacked davetiyelerini göndermeye başladı, Galaxy S5 yolda olabilir

Samsung, Unpacked davetiyelerini göndermeye başladı, Galaxy S5 yolda olabilir

Genelde Unpacked amiral gemi lansman etkinliklerinin davetiyesini lansmana az bir süre kala dağıtan Samsung, bu kez daha erken davrandı ve yaklaşık 20 gün önceden davetiyeleri dağıtmaya başladı.

Firmanın bu yıl ki ilk Unpacked etkinliği 24 Şubat 2014 tarihinde yani MWC 2014 etkinliğinin ilk gününde gerçekleşecek. Aynı gün Nokia'nın da Windows Phone 8.1 cihazlarının lansmanı olacak. Nokia sabah saatlerinde lansmanı gerçekleştirecekken, Samsung ise gece saat 20.00'de sahne alacak.

Etkinlik davetiyesinde göze çarpan ayrıntı ise 5 rakamının ön plana çıkarılıyor oluşu. Galaxy S4 için 4 rakamını  ön plana çıkaran Samsung'un bu tasarım ile Galaxy S5 amiral gemi modelinin işaretini veriyor olması yüksek ihtimal. 

Ancak Samsung'un ayrı lansmanlar ile Galaxy S amiral gemilerini tanıtıyor oluşu kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Bazı kaynaklar ilk Tizen cihazının veya Full HD ekranlı Windows Phone cihazının da tanıtılabileceğini belirtiyor. 

Samsung Galaxy S5 modelinde 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 64-bitlik Exynos işlemci, 3GB RAM, 2900mAH batarya, 16MP/21MP çözünürlükte arka kamera gibi özelliklerin yer alacağı tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5440 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim