Anlık Bildirim

Samsung, Windows Phone 8'li iki yeni model üzerinde çalışıyor: Odyssey ve Marco

Samsung, The Verge tarafından internete sızdırılan belgelere göre ''Odyssey'' ve ''Marco'' kod adlı iki yeni akıllı telefon üzerinde çalışma yürütüyor.

Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i kullanacak olan akıllı telefonlara, 28 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 Plus platformu ve Adreno 225 grafik birimi güç verecek.

Kullanıcılara hızlı internet bağlantısına olanak tanıyan LTE (Long Term Evolution) ve HSPA+ (HSDPA: 21 Mbps) alt yapılarına destek verecek olan modellerden Odyssey'de, 4.65-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekran yer alırken; Marco ise 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekran ile donatılacak.

2 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip modellerden Odyssey'in arkasında 8 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera; Marco'nun arkasında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera konumlandırılmış. Yeni akıllı telefonların, 2012 yılının 4. çeyreğinde lanse edilmeleri bekleniyor. Windows Phone 8 platformunun nasıl bir başarıya ulaşacağı şimdiden merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim