Anlık Bildirim

Samsung bugüne kadar 630,000 Note Edge satışı yaptı

Samsung bugüne kadar 630,000 Note Edge satışı yaptı

Samsung'un kenardan ortaya ekranı kavisli Galaxy Round ticari olarak piyasaya çıkan ilk esnek ekranlı akıllı telefonu olsa da yaygın satışa çıkamamış ve rakibi LG G Flex'in gerisinde kalmıştı. Galaxy Note Edge modeli ile şansını tekrar deneyen Samsung bu kez durumu biraz toparlamış gibi görünüyor. 

Güney Kore'den gelen bilgilere göre Galaxy Note Edge modeli bugüne kadar dünya çapında toplamda 630 000 adet satış yapmış durumda. Galaxy Note 4 modelinin ilk ay 4.5 milyon adetlik satışına göre oldukça küçük kalsa da yüksek fiyatına rağmen tüketici tarafından benimsendiğini gösteriyor. 

Elde edilen bu satış rakamının Galaxy S6'nın iki kenardan kavisli versiyonu olacağı iddia edilen Galaxy S Edge modeli için de firmaya cesaret verecektir. Ayrıca kavisli kısım için özel uygulamalar konusunda geliştiricilere de bir mesaj olacaktır. 

Kaynaklar elde edilen rakamın özellikle Galaxy Note Edge için modeli raflarına çıkarmaktan kaçınan operatörlere ve hali hazırda satış yapan operatörlere de bir nevi kendisini ispatlama süreci olacağını belirtiyor. Bu bakımdan muhtemel bir Galaxy S Edge versiyonunda da operatörlerin desteğinin artacağı düşünülüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2621 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim