Anlık Bildirim

Samsung en gelişmiş kavisli monitörünü duyurdu

Samsung en gelişmiş kavisli monitörünü duyurdu

Telefonlar, televizyonlar derken artık monitörlerde de kavisli ekran yapılarından bahsetmeye başladık. Genelde içeriklerin daha yoğun ve izleyiciyi kapsayacak şekilde aktarılmasını amaçlayan kavisli ekranlar, anlaşılan mümkün olan her alana el atmayı amaçlıyor.

Samsung tarafından resmiyete kavuşturulan 34 inçlik SE790C, kavisli monitör ürünlerine en son ve firmanın deyimiyle en gelişmiş örnek olacak. Model optimize edilmiş kavisi ve resim kalitesi ile sınıfındaki en iyi görüntü deneyimini yaşatmak istiyor. 

Modelde ULTRA-WQHD olarak tanımlanan 3440x1440 piksel çözünürlük yer alıyor. 21:9 görüntü oranının yer aldığı modelde 3000:1 kontrast oranı ve 300 kandela parlaklık seviyesi mevcut. Ekran yatay ve dikey olarak 178 derece görüş açısı sunuyor. 

Modeli kavis çapı 3000mm olarak belirlenmiş. Bu çap ile kullanıcının gözündeki doğal kavise en uygun eğimin yakalanması hedeflenmiş. Ayrıca eğim sayesinde 3D benzeri bir derinlik algısı da oluşturulabiliyor. 

Modelde resim için resim özelliğinin yanında iki kaynaktan simültane olarak görüntü aktaran resim yanında resim özelliği de mevcut. Ayrıca 4 adet USB 3.0 bağlantısı, 7 watt çift stereo hoparlör, bulanıklığı anlık olarak giderebilen oyun modu ve hızlı tepki süreleri gibi özellikler mevcut. Modelin diğer ayrıntıları CES 2015 fuarında netlik kazanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1021 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim