Anlık Bildirim

Samsung ikinci Android Go telefonunu duyurdu

Samsung Galaxy J4 Core modeli RAM kapasitesi dışında Android Go programı için iddialı sayılabilecek özelliklere sahip. Samsung Galaxy J4 Core özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Düşük donanıma sahip akıllı telefonların daha akıcı çalışabilmesi adına başlatılan Android Go programı genişlemeye devam ediyor. Samsung program kapsamında ikinci akıllı telefonunu da duyurdu.

Galaxy J4 Core özellikleri

Geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürülen Galaxy J2 Core modelinden sonra bu kez Galaxy J4 Core modeli karşımızda. 6 inçlik 1480x720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan akıllı telefon 4 çekirdekli bir Exynos işlemciden gücünü alıyor.

1GB RAM ve 16GB artırılabilir kapasite ile desteklenen model 3300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Android 8.1 Oreo Go sürümü ile akıcı bir tecrübe hedefleniyor.

Galaxy J4 Core modeli aslında programa göre oldukça dolu bir telefon gibi görünüyor. Sadece RAM konusunda eleştiri gelebilir. Onun haricinde diğer donanım da rekabetçi sayılır. Henüz telefon için bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim