Anlık Bildirim

Samsung, kapaklı ve çift ekranlı Galaxy Golden serisine devam ediyor

Samsung, kapaklı ve çift ekranlı Galaxy Golden serisine devam ediyor

Günümüzde kapaklı ve çift ekranlı akıllı telefonlar neredeyse hiç tercih edilmiyor ve tüketiciler artık bar tipi dokunmatik ekranlı modellere yönelmiş durumda. Ancak Samsung ısrarla bu konseptte ürünler çıkarmaya devam ediyor.

Firma geçen sene Galaxy Golden ile pazarı yeniden test etmeye başlamıştı. Anlaşılan geri dönüşler oldukça olumlu zira Samsung seriyi devam ettirme kararı aldı. Çin haberleşme komisyonu onayından geçen Galaxy Golden 2, geçen yıl ki ilk modelin devamı niteliğinde. 

Galaxy Golden serisi ilk modeli ile alt seviye donanımı üst seviye fiyattan sunma stratejisini benimsemişti. Ancak Galaxy Golden 2 amiral gemi modellerinin seviyesine çıkmayı başarmış.

Modelde iki adet 3.9 inçlik 1280x768 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran yer alıyor. Snapdragon 801 yongasetinden gücünü alan cihazda 2GB RAM ve 16GB artırılamayan hafızaya yer verilmiş. Arka kısımda 16MP çözünürlükte bir kamera, ön kısımda ise 3.7MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Android 4.4.4 işletim sistemi üzerinde TouchWiz arayüzü çalışıyor. 

Galaxy Golden geçen yıl sadece Güney Kore'de satışa sunulmuştu. Galaxy Golden 2 ise göründüğü kadarıyla Asya bölgesinde kısıtlı da olsa piyasaya sürülecek. Fiyatı ise belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1046 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim