Anlık Bildirim

Samsung yeni Tizen cihazlarını MWC 2014 etkinliğinde sergileyecek

Samsung yeni Tizen cihazlarını MWC 2014 etkinliğinde sergileyecek

Tizen açık kaynak mobil işletim sistemi üzerinde uzun süredir çalışmalarını sürdüren ancak bir türlü takipçilerini sevindirecek cihazları piyasaya sürmeyen Samsung, MWC 2014 etkinliğinde bir demo yapmayı planlıyor. 

Firma tarafından yapılan açıklamada, MWC 2014 etkinliği öncesi 23 Şubat tarihinde Tizen Birliği bir kokteyl verecek ve sadece bu kokteylde yeni Tizen cihazlarının çok kısa bir önizlemesi sunulacak.

Samsung'un Tizen cihazlarının piyasaya çıkışını yılın ikinci yarısına ertelediği kouşuluyordu. MWC 2014 etkinliğinde Samsung'un çok kısa bir sunum yapacak olması bunu destekler nitelikte. Bu etkinlikte SK, LG U+ ve KT gibi Güney Koreli ve NTT DoCoMo gibi Japon operatörler Tizen planlarını da katılımcılarla paylaşacak.  

Samsung'un geniş çaplı bir Tizen satış stratejisi izlemek istediği gelişmelerden anlaşılıyor. Etkinlikte cihazların muhtemel piyasaya çıkış tarihlerinin de açıklığa kavuşması bekleniyor. MWC 2014 fuarında ayrıca ZTE de Geek adlı Tegra 4'lü cihazı üzerinde Tizen işletim sistemini sergileyecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9835 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim