Anlık Bildirim

Samsung'dan hem tasarımı hem de donanımıyla iddialı 27-inç monitör

Samsung görüntüye önem verenler için hazırladığı 9 Serisi yeni monitörünü Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilemeye hazırlanıyor. Güney Kore merkezli üretici tarafından üst segmente konumlandırılan S27A970 kodlu yeni monitör, 27-inç  boyutunda PLS panel kullanılıyor ve 2560 x 1440 piksel ile kendi sınıfındaki Full HD standardının üzerinde görsel deneyim yaşatabiliyor.
Samsung'un panel üretimindeki uzmanlığını yansıttığı yeni monitör, şirketin modern televizyonlarını anımstan tasarımıyla aynı zamanda şık bir görünüm sergiliyor. Açıklanan teknik özellik bilgilerine göre statik kontrast oranı 1000:1, en yüksek parlaklık seviyesi 300 cd/m2 ve görüş açısı hem yatay hem de dikey de 178 derece olan monitörde ayrıca 7 Watt kapasiteli iki adet dahili hoparlöre ve çift portlu USB 2.0 çoklayıcısına yer veriliyor. 
Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve DisplayPort girişlerine yer verilen monitör aynı zamanda MHL teknolojisine de destek sunuyor. Bilindiği üzere akıllı telefonlarda yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan bu teknoloji ile yüksek tanımlı video oynatabilen telefonunuzu, 9 Serisi  S27A970 monitöre bağladığınızda bir yandan film izlerken diğer taraftan telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz. Mart ayında çıkması beklenen monitörün fiyatı ise 1200$ olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19710 kez okundu.
28 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim