Anlık Bildirim

Samsung'un çift ekranlı ve kapaklı bir akıllı telefonu internete sızdı

Samsung'un çift ekranlı ve kapaklı bir akıllı telefonu internete sızdı

Son olarak geçen yıl başlarında SCH-W999 adında çift ekranlı ve kapaklı bir Android akıllı telefonunu piyasaya süren Samsung'un bu trendi devam ettirmek istediği bir süredir konuşuluyordu. Bugün Samsung'un bu planıyla ilgili bir akıllı telefon görseli internete sızdı.

Çin'den gelen bilgilere göre Samsung Hennesy adındaki bu model giriş seviyesi akıllı telefon segmetine hitap edecek. Kapağın ön ve arkasında iki adet 3.3 inçlik ekrana sahip olan model 320x480 piksel çözünürlük sunuyor. 1.2GHz saat hızında 4 çekirdekli tahminen Cortex-A7 tabanlı bir MediaTek işlemcisi taşıyan model 1GB RAM barındırıyor. 

Modelde 1GB boyutundaki depolama kapasitesi, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, Android 4.1.2 işletim sistemi şeklinde diğer bilinen özellikleri mevcut. 

Donanımı güncel sayılsa da ekran çözünürlüğü itibariyle biraz gerilere giden Samsung Hennesy, tahminlere göre ilk etapta Çin ve Güney Kore pazarına sunulacak. Ancak model ile ilgili şimdiye kadar resmi bir doğrulama gelmedi. Tahminler Samsung Hennesy'nin giriş seviyesi, daha önce bilgileri internete sızan Samsung Folder'ın ise orta seviyeye hitap eden çift ekranlı Android akıllı telefonları olacağı yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1450 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim