Anlık Bildirim

Samsung'un dev tableti detaylanıyor

Samsung'un kısa bir süre önce Hindistan'a test amacıyla 18.4 inçlik ekrana sahip bir tablet prototipi göndermesi kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Samsung'un şimdiye kadar ki en büyük tableti konumundaki SM-T670 modeline ait detaylar belirginleşmeye başladı. 

Gelen bilgilere göre Samsung'un yeni devi TFT LCD panel kullanıyor ve 18.4 inçlik boyu içerisine Full HD çözünürlük yerleştiriyor. Piksel yoğunluğunu 120ppi seviyesine çeken tabletin günümüzdeki yoğunluk canavarı rakiplerini dikkate aldığımızda çok da tüketici pazarına hitap etmediğini anlıyoruz. 

Tablette Samsung'un Galaxy S5 Neo modelinden hatırlayacağımız Exynos 7580 yongaseti bulunuyor. 14nm fabrikasyon süreci ile üretilen 8 çekirdekli Exynos 7580 yongasetinde Cortex-A53 çekirdekleri mevcut ve aynı anda çalışıyor. Maliyetleri kısmak adına bazı kısıtlamalar mevcut.  Grafik birimi Mali-T720 ve LPDDR3 desteği sunuyor. Haliyle biraz daha orta seviyeye yaklaşıyor. 

Tablet modelinde ayrıca 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, microSD ile 128GB ek kapasite, 5700mAh gücünde batarya, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 2.1MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde diğer özellikler yer alıyor. 

Samsung'un yeni tableti eğitim kurumlarını ve ofis projelerini hedefliyor. Donanımı itibariyle maliyeti düşük tutan tablet bu bakımdan kurumların erişebileceği bir fiyat seviyesi ile satışa sunulacak. Modelin yıl bitmeden piyasada olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim