Anlık Bildirim

Samsung'un ilk basın etkinliği CES 2016'da

Ağustos ayındaki Galaxy Note 5 tanıtımı sonrasında uzun süredir büyük basın etkinliklerinden uzak duran Samsung, gelecek yılın ilk fuarı CES 2016'da sahne almaya hazırlanıyor.

Yılın en büyük tüketici elektroniği fuarı olarak gösterilen CES 2016 için geri sayım başlarken, fuarda boy gösterecek firmaların programları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Sony'nin ardından Samsung'un da CES 2016 basın etkinliği zamanı belli oldu.

Samsung'un düzenleyeceği basın etkinliği için belirlenen tarih 5 Ocak 2016 ve etkinlik yerel saat ile 14.00'da başlayacak. Samsung etkinlik için davetiyelerin gönderimine başladı. Etkinlikte Samsung'un hangi cihaz veya teknolojileri tanıtacağı şimdilik bilinmiyor ancak Galaxy S7 modelinin tanıtılmayacağı kesin gibi. 

Geçen yılki CES 2015 fuarında Samsung daha çok SSD ürünlerine, televizyonlara ve ev otomasyon teknolojilerine odaklanmıştı. Hali hazırda CES fuarının önemli gündem maddeleri arasında dijital içerikler, nesnelerin interneti ve otomobil teknolojileri olduğu için mobil tarafın ağırlık kazanması beklenmiyor. 

Mobil cihaz üreticileri genelde tüm kozlarını Şubat sonundaki MWC 2016 fuarında paylaşıyor. Bu yıl da Galaxy S6 amiral gemi modeli MWC 2015 fuarında tanıtılmıştı. Huawei, ZTE, Samsung, Sony, Lenovo, LG gibi pek çok firmanın iddialı mobil cihaz modelleri MWC 2016 fuarında tüketici ile buluşacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim