Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonunda, 7.3 ve 4.6 inçlik çift OLED ekran olacak

Samsung'un mobil departmanı CEO'su DongJin Koh, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl piyasaya sürüleceğini doğrulamasının ardından cihazın detayları ortaya çıkmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde Koreli teknoloji devi Samsung'un mobil departmanı CEO'su DongJin Koh, ilk katlanabilir akıllı telefonun bu yıl çıkacağını açıklamıştı. Kasım ayında tanıtılması planlanan cihazın detayları da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

Kasım ayında tanıtılması bekleniyor.

Galaxy F olarak adlandırılması muhtemel olan akıllı telefonun, içe doğru katlanabilen 7.3 inçlik bir OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Güvenilir endüstri kaynaklarından ETNews'in raporuna göre Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunda 4.6 inçlik ikinci bir OLED ekranın da olacağı yönünde. Cihaz katlanır duruma geldiğinde bu 4.6 inçlik ekranın kullanılabilir olacağı söyleniyor.

Bunun tam olarak nasıl olacağını merak ediyorsanız, Samsung'un katlanabilir akıllı telefon konseptini gösteren CES 2013 sunum videosunda (yukarıda) 46:00'dan sonrasına göz atabilirsiniz. Cihazın da muhtemelen videodaki görüntüye oldukça yakın olması bekleniyor. Basit bir anlatımla cihaz bir kağıt veya karton parçası gibi içe doğru bükülebilecek ancak telefonun büküldüğü bölümde küçük bir boşluğun oluşabilme ihtimali de kuvvetle muhtemel görünüyor.
Sızan haberler, Galaxy F'nin CES 2019'da tanıtılacağı ve kısa bir süre sonra da piyasaya sürüleceği yönünde. Ayrıca Samsung'un, yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak bu premium cihazı yalnızca sınırlı sayıda üreteceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim