Anlık Bildirim

Samsung'un yeni akıllı telefon model numaraları kargo bilgilerinde ortaya çıktı

Samsung'un yeni akıllı telefon model numaraları kargo bilgilerinde ortaya çıktı

 Galaxy S5 amiral gemi modeli sonrasında Samsung'un hangi üst seviye akıllı telefonlar piyasaya süreceği konuşulurken, Hindistan'dan önemli bilgiler geldi.

Genelde üreticilerin Ar-Ge ve test amacıyla prototip cihazlarını Hindistan'a gönderdiği biliniyor. Zauba kargo veritabanında pek çok prototipe rastlandı ve bunlar da kısa süre içerisinde lanse edildi.

Son gelen bilgiler Samsung'un birkaç tane yeni modelinin test amaçlı Hindistan'a gönderildiğini ortaya koyuyor. Bunlardan ilki SM-G870A model numaralı Galaxy S5 Active. ABD'li AT&T operatörü logosunu taşıdığı anlaşılan cihazın daha önce de internete bilgileri sızmıştı. Galaxy S5 ile benzer donanımı taşıyacağı tahmin edilen Galaxy S5 Active modelinin kısa süre içerisinde lanse edilmesi bekleniyor.

İkinci model SM-G800F model numarasını taşıyan ve Avrupa bölgesine ait olduğu görülen bir Samsung akıllı telefonu. Tahminler bu modelin Galaxy S5 Neo olabileceği yönünde. Bilindiği gibi Neo serisi baz aldığı modelin biraz donanım olarak biraz daha kırpılmış ve maliyeti düşürülmüş hali oluyor. Galaxy S5 Neo modelinin de 450$-500$ seviyelerinde konumlanması bekleniyor.

Diğer bir model ise SM-G906S ve G906K model numaralarını taşıyan ve Güney Kore'ye ait olduğu görülen bir akıllı telefon. Samsung'un Snapdragon 805 ve 2K ekranlı yeni bir akıllı telefonunun bu model numaralarını taşıyacağı benchmark skorlarında ortaya çıkmıştı. Samsung'un herhangi bir premium akıllı telefon serisi başlatmayacağını ısrarla belirtmesine rağmen, halen bu model numarasının listelerde görünmesi kafa karıştırıyor. 

Listede ayrıca SM-Z9005 model numarasıyla Haziran ayında lanse edilecek yeni Tizen akıllı telefonu ve SM-T337T model numarasıyla yeni bir tablet modeli yer alıyor. Bu iki cihazın da yaz başlarında lanse edilmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2652 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim