Anlık Bildirim

Samsung'un yeni amiral gemi modeline ait olduğu düşünülen GT-I9500 model numarası ortaya çıktı


Samsung'un yeni yıldaki hedefi 500 milyon mobil telefon satmak iken bunların 390 milyonunu akıllı telefon modellerinden oluşturmayı planlıyor.

Yeni yılda yeni amiral gemi Galaxy modeli ve yeni Galaxy Note modeli başta olmak üzere diğer Galaxy serisi akıllı telefonların bu hedefi gerçekleştirme yolunda katkıda bulunması bekleniyor. Ayrıca Samsung'un bir Tizen işletim sistemi modeli de bunların arasında yer alabilir.

Sammobile tarafından firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Samsung'un yeni yıl için planladığı amiral gemi modellerinden bir tanesinin model numarası GT-I9500 ve GT-I9505 olacak.

Numaranın hangi modele ait olduğu tam olarak bilinmiyor ancak Samsung'un Tizen yüklü prototip cihazının GT-I9500 model numarasına sahip olduğu hatırlatılıyor. GT-I9505 ise muhtemelen LTE versiyonu olacak.

Yapılan araştırmalara göre 4 rakamı Güney Kore'de uğursuzluk işareti olarak kabul edildiği için, Galaxy S4 modelinde 9400 modellemesinin atlanarak doğrudan GT-I9500 numarasına geçileceği de iddia ediliyor. Şimdilik modelin hangisi olduğu belli değil ancak Samsung'un bu iki versiyon için yazılımları test etmeye başladığı belirtiliyor.

Gelecek yılın Samsung açısından oldukça hareketli geçeceği aşikar. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2288 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim