Anlık Bildirim

Seagate, PS4 sahiplerini de unutmadı

Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4 oyun konsolu için harici depolama sürücüsü desteğinin verilmesi ile birlikte üreticiler de harekete geçti. Bunlardan birisi Seagate.

Kısa süre önce Xbox konsol sahipleri için 8TB kapasiteye çıkabilen Game Drive Hub taşınabilir depolama sürücülerini duyuran Seagate, PS4 sahiplerini de unutmuyor. Firma bu tarafa 2TB depolama kapasitesi sunmaya başladı.

Firmanın ilk ürünü

Bilindiği üzere PS4 konsoluna harici depolama sürücüsü bağlamak mümkün değildi. Sony geçtiğimiz aylarda yaptığı bir güncelleme ile bu imkanı kullanıcılara sunmaya başladı. Seagate de PS4 için ilk harici depolama sürücüsünü çok geçmeden satışa sundu.

PS4 Game Drive adındaki sürücü 2TB depolama kapasitesi sunuyor ve USB 3.0 girişinden konsola bağlanabiliyor. Konsola bağlı olduğu sürece kullanıcılar sürücüye oyun yükleyebiliyor ve oyunları buradan çalıştırabiliyor. Ürün PS4 ve PS4 Pro ile uyumlu.

Aynı bilgisayarlarda olduğu gibi konsollarda da daha fazla depolama alanı ihtiyacı olmaya başladı. 60GB gibi devasa boyutlara sahip olan oyunları sürekli konsol üzerinde tutmak mümkün olmuyor. Bu bakımdan harici bir sürücü bağlamak en iyi çözüm haline geldi. PS4 Game Drive ürünü 80$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim