Anlık Bildirim

Shaquille O'Neal, mutantlarla dolu bir dünyada mobil oyuncuları bekliyor

Ünlü basketbol yıldızı Shaquille O'Neal'ın başkarakter rolünü üstlendiği "ShaqDown" geçtiğimiz günlerde mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mutantların hüküm sürdüğü kıyamet sonrası bir dünyanın resmedildiği yapımda hayatta kalan sayılı karakterlerden biri olan Shaquille O'Neal'ı kontrol ederek mutantlara karşı mücadele veriyoruz. Kısa bir hikaye moduna yer verilen yapımda oyun süresinin uzatılması için hayatta kalma moduda yer ediniyor. Çizgi roman havasındaki grafikleriyle sade ve kaliteli bir sunum sergileyen yapımın hikaye modunda bölümler arası geçişlerin kısa sinematikler ile başarılı bir şekilde sağlandığını da belirtelim. 

Üç bant üzerinden ilerleyen koşu oyununda özelleştirilemeyen bir kontrol sistemi bulunuyor. Ancak, kontrol sistemi oldukça başarılı ve oynanabilirliği olumsuz yönde etkilemiyor. Yapımda oyuncuyu aksiyona sürükleyen enerjik müziklere yer verilmiş olsa da, bu müzikler bir süre sonra tekrar etmeye başladığı için rahatsızlık yaratabiliyor. Sesler de müzikler gibi yeterli bir seviyede olsa da, mükemmeli veremiyor. Ancak oyunun genel gidişatını da baltalamıyor. İçerik açısından pek de umut verici olmayan yapımda Shaquille O'Neal'dan başka oynanabilir bir karakter bulunmuyor. Fakat Shaq'in kıyafet değiştirmiş ve ek bonus içerik sunan betimlemeleri oyuna dahil edilebiliyor. Yapmın iOS versiyonunun Game Center başarılar ve lider tablosu desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

iOS ve Android için indirilebilir içerik olarak sunulan ShaqDown'a Appstore üzerinden 1.79 TL'ye, Google Play üzerinden ise 0.99$'a sahip olabilirsiniz.  
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim