Anlık Bildirim

Shyamalan’ın Glass filmi için ilk fragman geldi

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan, önemli projelerinden birisi olan Eastrail 177 tren kazası üçlemesini tamamlıyor. Glass filmi gelecek yıl beyazperdeyle buluşacak.

Tam 18 yıl önce Unbreakable ile başladığı üçlemesine Split ile devam eden ünlü yönetmen M. Night Shyamalan, gelecek yıl Glass ile son vermeyi planlıyor. Eski kadroyu bir araya getiren Glass için ilk fragman yayınlandı.

 
Üçleme tamamlandı

2000 yılında gösterime girdiğinde büyük ilgi gören Unbreakable filmi, Shyamalan’ın üçlemesine de kapı açmıştı. Filmde önce yer vermek istediği sonra da çıkardığı Kevin Wendell karakteri için Split filmini çeken Shyamalan, Eastrail 177 tren kazası hikayesini gelecek yıl tamamlamış olacak.

İsmini Samuel L. Jackson’ın Mr. Glass adındaki rolünden alan Glass filminde Bruce Willis ve James McAvoy bir araya geliyor. Ayrıca Split filminde oynayan Anya Taylor-Joy da kadroya katılmış. Sarah Paulson ise ilk kez seride rol alacak.

Üçüncü filmin konusu David Dunn’ın (Bruce Willis) süper güçlerini kullanarak Kevin Wendell’in (James McAvoy) peşine düşmesi üzerinde şekilleniyor. Film Ocak ayında vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim