Anlık Bildirim

Şimdi de Galaxy S7 Edge+ sesleri

Samsung’un yeni amiral gemi modelleri ile ilgili birbirinden ilginç sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy Note 7 görsellerinden sonra Galaxy S7 Edge+ modeli de gündemde.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 ile ilgili detaylı görsellerin internete sızmasının ardından kafalardaki pek çok soru işareti giderilmişti. Bununla birlikte yeni sızıntılar kafa karıştırmaya devam ediyor. Şimdi de Galaxy S7 Edge+ modeli gündeme geldi.

Bilindiği üzere sadece geçen yıl Galaxy S6 serisinde Edge+ versiyonunu görmüştük. Standart Edge versiyonundan biraz daha büyük boyutlara sahip olan Galaxy S6 Edge+, belirli bir tüketici kitlesini kendisine çekmeyi başarmıştı. Bu yıl Galaxy S7 Edge sonrasında, bir daha Plus modeline yer verilmeyeceği gündeme gelmişti.

Ortaya çıkan görseller, Samsung’un projeyi yeniden raftan indirdiğini gösteriyor. Bir aksesuar üreticisi şimdiden Galaxy S7 Edge+ için askeri standartlarda dayanıklı ekran koruyucular üretmiş. Daha önce bu tür durumlarda üreticiler hızlı bir şekilde sayfayı kaldırıyordu ancak sitede halen Galaxy S7 Edge+ vitrin ürünü durumunda.

Yeni görseller ile iddialar da birbirine girmiş durumda. Normalde Galaxy Note 7 modelinin çift taraftan kavisli bir ekrana sahip olduğu biliniyor. Galaxy S7 Edge+ modeli de aynı ekran kavisine sahip. Bununla birlikte tasarım açısından farklar var zira modeller kendi serilerinin çizgilerini devam ettiriyor.

Burada dikkat çeken nokta şu ki: Galaxy Note 7 modelinde biraz dar bir kavis mevcut yani Edge modellerindeki kadar geniş bir kavis görünmüyor. Bu bakımdan fonksiyonelliği biraz daha kısıtlı olabilir veya çerçevesiz bir görüntü oluşturması açısından tercih edilmiş olabilir. Asıl kavis ise Galaxy S7 Edge+ modeli ile gelebilir. Yani geçen yılın Samsung amiral gemi formasyonu aynen bu yıl da devam edecek diyebiliriz.

Donanım tarafında ise Galaxy Note 7 modelinde olduğu gibi 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekran, Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga seti, 6GB RAM, 3600mAh kapasiteli batarya, microSD desteği şeklinde bir dizilim ile karşılaşabiliriz. Her iki modelin de 2 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6295 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 edge plus ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim