Anlık Bildirim

Sınırlı sayıda deri arka kapaklı Galaxy Alpha Fransa'da satışa sunuldu

Sınırlı sayıda deri arka kapaklı Galaxy Alpha Fransa'da satışa sunuldu

Samsung'un Galaxy Note 3 ile başlattığı suni deri arka kapak stratejisi sonraki bazı mobil cihazlarda da devam etmiş ancak premium bir his verse de gerçek olmadığı için eleştirilmişti. Samsung adeta nazire yaparcasına gerçek deri kullandığı bir Galaxy Alpha versiyonu üretti. Ancak sınırlı sayıda.

Fransa'da satışa sunulan yeni versiyon 4 ayrı renk seçeneğine sahip. Bunlar erkekler için kahverengi ve gri, bayanlar için ise şarap rengi ve cam göbeği şeklinde sıralanıyor. Her renkten sadece 100 adet üretilen model toplamda 400 adet satılacak.

Samsung bu yeni versiyonu ünlü tasarımcılar Free Lance ve Jean-Baptiste Rautureau ile birlikte geliştirmiş. Cihazın ön tarafında bir değişiklik yok. Arka kapak ise deri kaplama. Derinin çeşidinin ne olduğu bilinmiyor. 

Deri kaplamalı Galaxy Alpha modeli orijinal modelden yaklaşık 100$ daha pahalı. Ancak bu yeni modelin arka kapağının çıkarılabilir olup olmadığı bilinmiyor. Zira orijinali gibi çıkarılabiliyorsa o zaman sadece kapağa ekstra 100$ vermiş olacaksınız. 

Özel versiyonun bunun dışında donanım tarafında bir farklılığı bulunmuyor. 4.7 inçlik Super AMOLED ekranında 720p çözünürlük yer alan cihaz 8 çekirdekli Exynos 5430 yongasetinden gücünü alıyor. 1.8GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A15 çekirdeği ve 1.3 GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği big.LITTLE formunda çalıştıran Exynos 5430 yongaseti beraberinde 533MHz saat hızında çalışan 6 çekirdekli Mali-T628 grafik birimini getiriyor. Yongaseti 8 çekirdeği aynı anda da çalıştırabiliyor. 

Cihazda 32GB artırılamayan hafıza, 2GB RAM, 1860mAh gücünde batarya, nabız ölçer, parmak izi okuyucu, 12MP çözünürlükte arka kamera, 4K video kaydı, Android 4.4.4 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim