Anlık Bildirim

Siyah Galaxy S3 birkaç hafta içerisinde satışa çıkıyor


Samsung'un geçen hafta resmi Facebook sayfasından paylaştığı görseller, Galaxy S3'ün siyah renkli versiyonunu gün yüzüne çıkarmıştı. Firma yetkilileri tarafından doğrulanmış olmasa da önümüzdeki haftalarda bu modeli en azından İngiltere'de görebileceğiz.
İngiliz perakendeci MobileFun.co.uk, siyah Galaxy S3'ü internet sitesinde listeledi. Dağıtımın 4-6 hafta içerisinde gerçekleşeceği belirtilmiş ve fiyat 499.95£ (1403 TL) olarak belirlenmiş. Sitenin sunduğu diğer renk seçenekleriyle arasında önemli bir fiyat farkı olmayan siyah renkli 16GB'lık akıllı telefonun henüz basın görüntüleri mevcut değil. Bu yüzden ilanda temsili olarak çakıl mavisi Galaxy S3'ün görseli kullanılmış.
Siyah Galaxy S3 birkaç hafta içerisinde satışa çıkıyor
İngiltere'nin büyük perakendecilerinden Carphone Warehouse'un stok sisteminde de görünen siyah Galaxy S3 MobileFun'a göre; muhteşem görünüyormuş. Dördüncü renk seçeneğinin duyurusunu yapan ilk perakendeci olduklarını ifade eden site, mavi renkli I9300'ü 499,95£, piyasaya ilk sürülen beyazı sürümü ise; 489.95£ fiyat etiketiyle satıyor. 16 ve 32GB'ın ardından 64GB'lık Samsung Galaxy S3'lerin de yakında çıkış yapacağını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4123 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim