Anlık Bildirim

Skoda Karoq'a yoğun talep var: Çek marka ikinci üretim hattını açtı

Çek otomobil üreticisi Skoda, Karoq modeline olan yoğun talebin ardından Mladá Boleslav'daki ana fabrikasında ikinci üretim hattını açtı. Atık ana fabrikada Octavia, Fabia, Rapid ve Karoq üretilecek.
Skoda Karoq'a yönelik yoğun talebin ardından Çek otomobil üreticisi Mladá Boleslav'daki ana fabrikasında ikinci üretim hattını devreye soktu. SUV, hali hazırda Çek Cumhuriyeti'nde yer alan Kvasiny'deki fabrikada üretiliyor. Markanın ana fabrikasında her gün 320 adete kadar Skoda Karoq üretilebilecek.
Çek otomotiv devinin ikinci üretim hattını faaliyete geçirmesi otomobilin satışa sunulduğu çeşitli Avrupa pazarlarında yüksek talep gördüğü anlamına geliyor. Mladá Boleslav'da üretilen ilk Skoda Karoq birkaç gün önce üretim bandından indi. Ana üretim tesisinde Karoq'a ek olarak Octavia/Octavia Estate, Fabia/Fabia Estate ve Rapid/Rapid Spaceback de üretiliyor. Yani bundan böyle Mladá Boleslav'da dört model üretilecek.

Şirket SUV portföyünü genişletmeye odaklanacak

2017'de yaklaşık 547.000 adet Skoda otomobil fabrikadan çıktı. Skoda Auto ana fabrikasındaki Karoq üretim hattına yaklaşık 16.6 milyon euro yatırım yapmış durumda. Yeni kompakt SUV olağanüstü genişlikte alan ve yeni sürücü yardım sistemlerine ek olarak güçlü ve son derece verimli motor seçenekleriyle dinamik tasarımı bir araya getiriyor. Skoda, 2025 Yılı Stratejisi çerçevesinde önümüzdeki yıllarda model yelpazesi genişletmeyi sürdürecek. Şirketin ana odak noktası ise SUV portföyünü genişletmek olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12885 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, SUV ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim