Anlık Bildirim

Snapdragon 600 işlemcili Galaxy Note 2, benchmark skorlarında göründü

Snapdragon 600 işlemcili Galaxy Note 2, benchmark skorlarında göründü

Samsung'un işlemci yükseltmesi yaptığı tek modelin Galaxy S4 amiral gemisi olacağını sanarken, firmanın aslında daha fazla modelde böyle bir stratejiye yöneldiği ortaya çıkmaya başladı.

İnternete sızan bir AnTuTu benchmark testinde, Snapdragon 600 çözümü taşıyan Galaxy Note 2 modelinin 26901 puan ile oldukça iddialı bir noktaya ulaştığı görülüyor. İşlemci yaklaşık 1.9GHz saat hızında çalışıyor ve skor anlamında Exynos 5 Octa ve Snapdragon 600 işlemcili Galaxy S4 versiyonlarını bile geride bırakıyor.

Yenilenmiş Galaxy Note II modeli GT-N7108D model numarasına sahip. ABD haberleşme komisyonu FCC'ye kısa süre önce bu model numarasını taşıyan bir Galaxy Note 2 onay için başvurmuştu. Bu bakımdan model hakkında herhangi bir tereddüt kalmadı.

Model Çin sınırları içerisinde hizmet veren TD-LTE ağına uyumlu ve muhtemelen China Mobile operatörüne özgü olarak Çin'de satışa sunulacak. Modelin değişen içeriği sadece işlemci ile sınırlı değil.

FCC onayına göre 2013 yılındaki amiral gemi modellerinde rastladığımız 802.11ac yani beşinci nesil WiFi teknolojisi de mevcut. Benchmark skorlarının kolay manipüle edildiğini belirtmekle birlikte pek çok kaynağın modelin varlığı konusunda görüş birliğine vardığı ifade ediliyor. Ancak buradaki asıl soru Snapdragon 800 işlemcili Galaxy Note 3 modeli yolda iken Samsung'un niçin yenilenmiş bir Galaxy Note 2 modeline ihtiyaç duyduğu. Sorunun cevabını ise yenilenmiş Galaxy Note 2 pazara çıktığı zaman öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1069 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim