Anlık Bildirim

Sony oyuncular için PlayStation markalı 24-inç 3D monitör hazırladı

Sony oyun dünyasının en büyük etkinliği olan Las Vegas'daki E3 Fuarı'nda oyuncular için hazırladığı "PlayStation" markalı 3D monitörünü duyurdu. Adından da anlaşılabileceği üzere öncelikli olarak PlayStation kullanıcılarını hedef alan yeni monitör sahip olduğu güçlü detaylar ile pazara çıktığında ses getirecek gbi görünüyor. Şimdi isterseniz, 24-inç boyutunda olan ve 1920 x 1080 piksel doğal çözünürlük desteği sunan monitörün detaylarına yakından bakalım.

Ekran büyüklüğü 23.5-inç olan ve VA panel kullanan monitör 16.7 milyon renk desteği sunuyor. Açıklanan teknik özellik bilgilerne göre yatayda ve dikeyde 176 derecelik görüş açısı sunan yeni monitörün kontrast oranu 5000:1, tepki süresi ise 4 ms. Edge tipi beya LED arka aydınlatmaya sahip olan monitörün renk gamutu ise %72 oranında. Görüntü aktarımı için iki adet HDMI portuna sahip olan 5.7 K ağırlığındaki (standı ile birlikte) monitörde 3 watt gücünde iki hoparlöre ve 5 Watt kapasiteli subwoofer'a sahip entegre ses sistemine de yer veriliyor.

Sony'nin yeni monitörü için üzerinde durulması gereken en önemli detaylardan biri de çift oyuncu modu. Sony'nin özel bir teknolojisi sayesinde iki oyuncu eş zamanlı olarak oyun oynabiliyor ve bu esnada özel 3D gözlükler ve uyumlu yazılımlar ile kendilerine ait tam ekran oyun görüntüsünü takip edebiliyorlar. Kutu içeriğinde iki adet aktif shutter gözlüğe, HDMI kablosuna ve PlayStation 3 için Resistance 3 oyununa yer verilen yeni monitör, Amerika'da 499$ seviyesindek etiket fiyatıyla Sonbahar'da satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
64546 kez okundu.
21 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim