Anlık Bildirim

Sony'den değiştirilebilir lensli ve dokunmatik ekranlı yeni kamera; NEX-5N

Sony değiştirilebilir lensli yeni kamerası NEX-5N'yi duyurdu. Daha önce anons edilen NEX-7'ye alternatif olarak hazırlanan yeni model, magnezyum alaşım gövdeye sahip. 16.1 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor APS HD CMOS sensör ve Bionz görüntü işleme motoru ile donatılan kamera, 60 kare/saniye hızında Full HD video kaydı yapabiliyor.
Perde hızı aralığı 1/4000-30 saniye, ISO hassasiyeti ise 100-25600 aralığında olan kamera, Sweep Panaroma ve 3D Sweep Panaroma gibi çekimlere olanak tanırken, aynı zamanda 10fps kesintisiz kayıt ta yapabiliyor.  3-inç boyutunda dokunmatik ekranla gelen kamera, Memory Stick Pro Duo, Pro-HG Duo, SD, SDHC ve SDXC gibi yaygın olarak kullanılan farklı  hafıza kartlarına destek sunuyor. NEX-5N üzerinde ayrıca HDMI portu da bulunuyor ve bu sayede kamera içerisindeki görüntüler, HDMI bağlantısına sahip televizyon veya monitörlerde gösterilebiliyor.
 110.8 x 58.8 x 38.2 mm boyutlarında ve pil dahil 270 gram ağırlığında olan Sony NEX-5N, sadeec gövde olarak 600$, 18-55mm lens içeren kit ile de 700$ olarak belirlenen yurt dışı satış fiyatı ile Eylül ayı içerisinde piyasaya sunulmuş olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28495 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video kamera, sony ve kamera
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim