Anlık Bildirim

Spy vs Spy, Appstore'da yerini aldı


 Robots & Pencils tarafından iOS platformu için geliştirilen 1984 yılının klasik oyunlarından 'Spy vs Spy' 0.99$’lık tanıtım fiyatı ile Appstore'da yerini aldı.

Orijinal oyuna sadık kalınarak geliştirilen yapım, siyah ve beyaz casusun amansız mücadelesini konu alıyor. Diğer casusu tuzaklar kurarak veya göğüs göğse çarpışarak etkisiz hale getirmek ve bulunduğumuz bölgeyi gizli belgelerle dolu bir evrak çantası ile terk etmeye çalıştığımız oyun; Campaign, Custom Match ve çoklu oyuncu modlarını içinde barındırıyor. Yenilenen grafikleri ve retina ekran desteği ile oldukça güzel görünen oyun, nostalji yapmak isteyen oyuncular için ise retro grafik modunu bünyesinde barındırıyor. Oynanabilirliği olumsuz yönde etkilemeyen bir kontrol yapısına sahip olan oyun, kullanım klavuzu, ayarlanabilir tema müzikleri, Game Center, Facebook ve Twitter desteklerini de bünyesinde barındırıyor.

Çoklu oyuncu moduyla 80'lerin Atari, Commodore 64 ve Apple II kullanıcılarının vazgeçilmez oyunlarından olan Spy vs Spy'ı birde mobil platformda denemek istiyorsanız, Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim