Anlık Bildirim

Stealth, Appstore'daki yerini aldı

Stealth, Appstore'daki yerini aldı
Nicolas Liatti'nin 18 aylık bir sürecin sonunda tamamladığı Stealth adlı mobil oyun, Appstore'daki yerini aldı. 

Karanlık atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken Stealth'de klanımızın hapsedilmiş üyelerini bulundukları yerden kurtarmaya çalışıyoruz. Kurtarma operasyonu boyunca pek çok silahlı muhafızla karşı karşıya geliyoruz. Bu muhafızları gizlice öldürebiliyor ya da görüş alanlarına girmeden ilerliyoruz.

Üç boyutlu bir dünyada geçen Stealth'in grafikleri mükemmeli vaat etmese de tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. İzometrik kamera açısına sahip olan Stealth'de dilediğimiz zaman birinci şahıs kamera açısına geçiş yapabiliyoruz. Oynanışı çok fazla etkilemeyen bu geçiş sayesinde, Stealth farklı bir havaya bürünüyor.

Karakter animasyonları ve yapay zekanın beklentilerimizin altında kaldığı oyunun müzikleri ve ses efektleri anı kurtarmaktan öteye gitmiyor. Stealth'in sanal butonlar yardımıyla sağlanan kontrolleri bazı oyuncular için kısa bir alışma süreci gerektirse de oynanışı zorlaştırmıyor.

Metal Gear Solid ve Tenchu gibi serilere ilgi duyan oyuncuların mobil cihazlarında deneyim edebileceğiz bir oyun olan Stealth'e aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim