Anlık Bildirim

Tek işlemde Ethereum fiyatı %3 etkilendi

Beklenmedik bir girişim piyasada büyük değişikliğe yol açtı. Büyük hacimli bu girişim yaklaşık 40 dakika süren kaymaya neden oldu ve Ethereum fiyatını %3 etkiledi.
Geçtiğimiz günlerde, yaklaşık 30.000 Ethereum, piyasada satış işlemine konuldu ve bu durum neredeyse 40 dakika süren bir kaymaya neden oldu. Bu kaymaya bağlı olarak Ethereum'un fiyatı yaklaşık % 3 oranında değişti.
Kayma, genellikle öngörülen uygulama fiyatı ile gerçek uygulama fiyatı arasındaki farktan kaynaklanıyor. Bununla birlikte, yeterli hacim olmadığında büyük bir işlemin uygulanması için mevcut teklif - talep dağılımını sürdürmek  kaymaya sebep olabilir.
Tanınmış bir kripto tüccarı olan DonAlt, Twitter’da: “Birisi Coinbase'deki Ethereum'dan çıkmak için gerçekten çok çalışıyor gibi görünüyor ve oluşacak kaymayı hiç önemsemiyor. Böyle bir şeyi uzun süredir görmedim.” yazdı.
Aynısı, ayı piyasası boyunca bile en iyi performans gösteren kripto olan Binance Coin'de de görülmüştü. Binance Coin'deki kayma % 8.35'ti ve bu da Ethereum'dan çok daha yüksek. Bununla birlikte, Ethereum'un aksine, Binance Coin'nin hem yukarı hem de aşağı yönde çekildiği görülmüştü.
Bu senenin başından beri, Ethereum’un fiyatı % 137,56 artarken Binance Coin, Ethereum’dan çok daha iyi bir performans sergiledi ve % 540 arttı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim