Anlık Bildirim

Telefonunuzda Samsung Galaxy S9 özelliklerini deneyebileceğiniz uygulama yayınlandı

Samsung, kullanıcıların yeni amiral gemileri Glaxy S9 ve S9+'ı deneyimleyebilmeleri için "Experience app for Galaxy S9/S9+" adında bir uygulama yayınladı. Uygulamanın detayları haberimizde.
Mobil Dünya Kongresi 2018'de (MWC 2018) yeni amiral gemileri Samsung Galaxy S9 ve S9+'ı tanıtan şirket, bu cihazları almak isteyen kullanıcılar için bir demo uygulaması yayınladı. "Experience app for Galaxy S9/S9+" adındaki uygulamayı Android cihazınıza yükleyerek, S9 ve S9+'ın özelliklerini deneyimleyebiliyorsunuz.
Piyasaya sürülen yeni telefonları gerek kendi mağazalarında, gerekse de teknoloji marketlerde elimize alıp inceleme şansı bulabiliyoruz. Samsung'un buna vakit ayıramayan kullanıcılar için tasarladığı uygulama ile S9 ve S9+ ile neler yapılabileceğinin sanal bir deneyimini yaşayabilirsiniz. Samsung geçen yıl Galaxy Note 8 için de benzer bir uygulama yapmıştı, bu nedenle firmanın yeni amiral gemileri için de böyle bir çalışma yapması bekleniyordu.

S9'da yer alan özellikleri kendi telefonunuzda deneyin

Experience app for Galaxy S9/S9+ uygulamasında yeni kamera, S9 aksesuarları, yararlı uygulamalar ve cihaz spesifikasyonları olmak üzere 4 ana kategori yer alıyor. Uygulamayı kullanarak süper yavaş video çekimi, AR Emoji kullanımı, bokeh filtreli fotoğraf çekiminin yanı sıra, stereo hoparlörler ve yeni parmak izi sensörünün nasıl çalıştığı hakkında deneyim sahibi olabilirsiniz.
Uygulamada ayrıca S9 ve S9+'ı karşılaştırabilmeniz için eksiksiz bir özellikler listesi de mevcut. Experience app for Galaxy S9/S9+ uygulamasını buraya tıklayarak Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim